NEPOGREŠLJIV DEL SODOBNEGA ŽIVLJENJA
Mobilni telefoni so postali nepogrešljiv del našega vsakdanjega življenja, omogočajo nam dostop do informacij, komunikacijo in zabavo na dosegu roke.
SREDIŠČE MODERNE INTERAKCIJE
Aplikacije, socialna omrežja in mobilne igre so postale središče našega družbenega življenja, kar spodbuja večkratno dnevno uporabo telefona.
ZASLONI SO POSTALI NAŠ VSAK DAN
Mobilni telefoni so postali orodje za delo na daljavo in študij, kar pomeni, da mnogi ljudje preživljajo velik del dneva zaslone, kar vodi v večjo porabo časa na mobilnih napravah. To je kompleksen pojav, ki odraža spremembe v našem načinu življenja in potrebi po tehnološki povezanosti.
Previous
Next
Sponsor Activation Video Game Icon

Sponzorske aktivacije za video igre so vznemirljiv način za povečanje prepoznavnosti in privabljanje novega občinstva za vašo blagovno znamko.

Svet video iger je dinamičen, in s pravilno strategijo lahko izkoristite njegovo moč za svoje marketinške cilje.

S sponzorsko aktivacijo v obliki video iger lahko začnete razmišljati o tem, kako lahko vstopite v ta razburljiv svet s sponzorskimi aktivacijami in se obrnite na nas, če potrebujete pomoč pri oblikovanju vaše naslednje kampanje.

Skupaj lahko ustvarimo resnično nepozabno izkušnjo za igralce in vašo blagovno znamko.

Sponzorske aktivacije lahko zajemajo širok nabor dejavnosti:

rectangle-ad-solid
In-game oglaševanje

Blagovna znamka se pojavlja znotraj same igre, na primer kot značka na opremi igralcev, plakati na virtualnih zidovih ali logotipi na avtomobilih.

arrows-to-circle-solid
Ekskluzivne vsebine

Sponzorji lahko ustvarijo ekskluzivno vsebino ali predmete znotraj igre, ki so na voljo samo igralcem, ki so vključeni v kampanjo. To spodbuja igralce, da se povežejo s blagovno znamko in si prizadevajo za pridobitev ekskluzivnih nagrad.

gamepad-solid
Razvoj lastne video igre

Blagovne znamke lahko sponzorirajo razvoj lastne video igre ali dodatek za obstoječo igro, ki odraža vrednote in poslanstvo podjetja. To omogoča izgradnjo edinstvenega in nepozabnega digitalnega okolja za interakcijo z občinstvom.

share-nodes-solid
Socialni mediji

Interakcija z igralci prek družbenih omrežij in vsebine v realnem času, ki se osredotoča na igre.

people-arrows-solid
Omejeni izdaji in posebni dogodki

Blagovna znamka lahko izda omejen izdelek ali organizira poseben dogodek znotraj igre, ki privabi igralce in zbudi zanimanje za blagovno znamko.

handshake-solid
Sponzorstva e-športnih dogodkov

Podjetja lahko postanejo glavni sponzorji e-športnih tekmovanj ali posameznih e-športnih ekip.

Zakaj so sponzorske aktivacije za video igre odlična izbira?

lightbulb-solid
Inovativnost in ustvarjalnost

Video igre omogočajo priložnost za kreativne sponzorske aktivacije, ki presegajo običajne medijske oglase.

users-solid
Ciljna publika

Video igre privabljajo raznoliko občinstvo, od mlajših do starejših, moških in žensk. Sponzorske aktivacije vam omogočajo, da dosežete svojo ciljno publiko, ki je strastna do igric.

rocket-solid
Povezava z zabavo

Video igre so del življenja številnih ljudi, in s tem, ko se povežete z njihovimi najljubšimi igrami, gradite pozitiven odnos s svojo ciljno skupino.

chart-line-solid
Merljivost in analitika

Sponzorske aktivacije omogočajo natančno sledenje rezultatov in analitiko, kar pomaga ugotoviti uspeh kampanje in prilagoditi strategijo.

seedling-solid
Trajnostna povezava

Aktivacije v svetu video iger omogočajo dolgoročno povezavo s skupnostjo igralcev, kar lahko vodi v zvestobo in ponovno nakupovanje.

user-astronaut-solid
Interaktivnost in angažiranost

Video igre spodbujajo interakcijo in angažiranost igralcev na način, ki ga tradicionalni mediji ne morejo doseči. Sponzorske aktivacije omogočajo blagovnim znamkam, da se vključijo in globlje povežejo s ciljno skupino.

Primer v uporabi

CornPOP hypercasual mobilna video igra za CINEPLEX

Mobilna video igra za počitek in razvedrilo

CornPOP je zasvojljiva mobilna video igra, ki je bila razvita kot sponzorska aplikacija za priljubljeno zabaviščno podjetje Cineplex. Gre za hypercasual igro, ki je bila ustvarjena z mislijo na preprosto, a zabavno zabavo za vse generacije igralcev.

 

CornPOP je nastal v sodelovanju z znanim zabaviščnim podjetjem Cineplex, ki vam prinaša izjemno zabavno in kinematografsko izkušnjo. To pomeni, da lahko igralci doživijo pridih kinematografske zabave kar prek mobilne igre.

CornPOP je odlična izbira za tiste, ki si želijo sprostiti in se zabavati med odmori ali prostim časom. S svojo preprosto igralnostjo in sproščujočo grafiko vam omogoča, da se potopite v svet koruznih storžev, ne da bi se obremenjevali z zapletenimi pravili.

Igra vključuje tekmovanje in spremljanje dosežkov. Igralci lahko tekmujejo med seboj in se trudijo za najvišje rezultate. 

CornPOP je odličen primer, kako se sponzorske aplikacije lahko prepletajo z zabavo in zabavajo igralce, hkrati pa prinašajo edinstveno izkušnjo, ki združuje zabavo in sodelovanje z blagovno znamko. 

CornPOP ni le zabavna igra, ampak tudi uspešna. Igra je dosegla izjemne rezultate in osvojila srca številnih igralcev. Na platformi App Store za iPhone je CornPOP zasedel prestižno prvo mesto na lestvici “Adventure” in se povzpel na odlično 15. mesto na lestvici “Top Free Games”

Posvet

Rezervirajte si brezplačen posvet in poizvedite kaj lahko pridobite s sponzorsko aktivacijo!